fbpx

Legelőször is annak, hogy lát: téged, a családtagjait és úgy általában a környezetét. 😊 Annak ellenére, hogy a szemünk az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb érzékszervünk, sokan mégis elhanyagolják a vele való foglalkozást. Nem járnak évente látásvizsgálatra, vagy minden figyelmeztetés ellenére csak lekapnak egy készolvasót valamelyik drogéria állványáról, ahelyett hogy szakember segítségét kérnék. A karácsony jó alkalom arra, hogy kimutasd a törődésed azzal, hogy szemüveges szeretteidet valami igazán hasznos ajándékkal leped meg. 

Jöjjenek tehát a 2020-as ajándékötleteink!

Mivel a szemüveg lényege pont az, hogy személyre szabott, így aztán szemüveget készíttetni a megajándékozott nélkül semmiképpen nem lehetséges. De ha modern felfogásban közelítetek az ajándék felé, és nem fontos, hogy meglepetés a fa alatt érje, akkor még az ünnepek előtt kérj neki időpontot egy vizsgálatra valamelyik optikába! 

Életmódhoz szabott szemüveglencse

Valódi pozitív változást hozhat egy szemüveges életébe, ha a szemüveglencse olyan plusz funkcióval bír, mely megoldást ad egy problémára.

  • A monitorok miatt szemfáradtságra panaszkodóknak készülhet kékfény szűrős lencse.
  • Azoknak akik nem szeretnek télen és sötétben vezetni, megváltó lehet egy kifejezetten a vezetéshez fejlesztett lencse, mely kiemeli a kontrasztokat, és kiszűri a zavaró becsillanások jelentős részét. 
  • De ha a megajándékozottat az állandó párásodás bosszantja a folyamatos maszkviselés miatt, erre is találhatsz neki többfajta megoldást.
  • Ha fényérzékeny a szeme, és az őszi-téli hónapokban is zavarja a napsugárzás, akkor a legkényelmesebb megoldás számára a fényresötétedő lencse, mely a fiatalok körében is egyre népszerűbb.

Kontaktlencsét ajándékba!

Ha a szeretted kacérkodik a gondolattal, hogy kipróbálja a kontaktlencsét, vagy sportoláshoz kívánja hordani, akkor vidd el egy kontaktlencse illesztéssel is foglalkozó optikába, és add neki ajándékba a vizsgálatot magát és a starter csomagot!

Mi egyebet adhatsz még?

Ha a lehetőségeid szűkösebbek, akkor is találhatsz hasznos és szép ajándékot, hiszen egy egyedi, különleges szemüvegtok, vagy egy szemüveglánc a notórius szemüveget elhagyóknak nagyszerű meglepetés lehet.

Jolly joker: az utalvány

Ha nem tudod, hogy valójában mire is van szüksége, fogalmad sincs melyik keretet nézte ki magának korábban, akkor a legtöbb opitkában kapható szabadon felhasználható ajándékutalvány, mely az ünnepek után, akár több hónapon keresztül is beváltható! Ezzel biztosan nem lősz mellé! 😊

Reméljük sikerült hasznos ötleteket adnunk! Keress optika szaküzletet lakóhelyed közelében, optikakeresőnk segítségével! Kellemes ünnepeket kívánunk!

 

Az OPTIKAKERESŐ segítségével megtalálhatja az önhöz legközelebbi optikai szaküzletet! Ne bízza a véletlenre a szakember kiválasztását, használja megbízható keresőnket!

 
 
Addig is kövesd Facebook oldalunkat frissülő tartalmainkért! 
 
 
Tudj meg rólunk többet Youtube csatornánkon: http://bit.ly/SzeretemASzemem_YouTube