fbpx

Szemüveges vagy és érdekel a szemed EGÉSZSÉGE?

A látás olyan felbecsülhetetlen képesség, hogy valójában fel sem tudjuk mérni a jelentőségét ameddig nincs problémánk vele. Szemünkön keresztül érkezik a környezetünkből az információk 90%-a. Érdemes hát kiemelt figyelmet fordítani rá mivel a megelőzés itt is – sok más hasonló területhez hasonlóan – egészségünk megőrzését szolgálja. Nem szabad várni tehát a probléma észleléséig, megelőző intézkedések megtételére is szükség van. Évnete érdemes egy látásvizsgálatra elfáradni és rászánni az időt.   

Törődj a szemeddel! Válassz a számodra legérdekesebb témák közül!

Érdekes cikkeink között biztosan megtalálod a Neked leginkább szemrevalót, hordj akár szemüveget, napszemüveget, kontaktlencsét! Ne felejtsük ki “szemünk fényét”, a gyermeket sem. Minden szem igényli a törődést! Éleslátást és jó olvasást!

SZTÁROK AZ ÉLESLÁTÁSÉRT!

Nézd meg VIDEÓinkat, melyben magyar sztárok – Peller Mariann, Peller Anna, Árpa Attila és még sokan mások – hívják fel a figyelmet a látásvizsgálat szükségességére.

Your Website Title
Ellenőriztessük gyermekünk látását!

Legyen minden nap Gyereknap!

Postolva a Facebook-on május 26.-án, 2019 évben.

Gyermekeink szemének egészsége

A boldog és kiegyensúlyozott gyerekkor elengedhetetlen része a tökéletes látás. Nekünk, szülőknek felelősségünk, hogy gyermekünk látását rendszeresen ellenőriztessük! Egy időben észrevett látásrendellenesség sok esetben még javítható a megfelelő látásjavító eszközzel, ehhez azonban megfelelő szakembert kell találni.

A szeretemaszemem.hu OPTIKAKERESŐjében a település megadásával megtalálod a hozzád legközelebb eső optikai szaküzletet, ahol a megfelelő vizsgálatokat el tudják végezni. Már egyre több gyerek tudja, hogy nem ciki szemüvegesnek lenni, hiszen egy színes és biztonságos keret jókedvvel és magabiztossággal ruházza fel viselőjét!