fbpx

Közelednek az ünnepek, és az ősök kérték, hogy írjam össze az „angyalnak”, hogy mit hozzon idén. Mivel 11 éves vagyok, nyilván tudom, hogy azért kérnek tőlem listát, hogy megkönnyítsem a helyzetüket. Meg nekem is jobb, ha olyan ajándékot kapok, aminek tényleg örülök és nem csak udvariasságból úgy teszek. Szóval mióta szemüveges lettem, minden újra király, a jegyeim újra tűrhetőek, és az edzés is pörög. Könnyű volt hozzászokni, hogy megint jól látok, ezért most arra gyúrok, hogy mindig tökéletesen lássak, ne csak általában. Ezért ezt írtam az „angyalnak”:

Kedves Angyal(ok)!

1 – Egy pótszemüvegre a karácsonytól függetlenül is ígéretet kaptam a szüleimtől, mivel tudják, hogy nem vagyok egy szobanövény, és előbb – utóbb történni fog valami a szemüvegemmel. Csak egy kiegészítést szeretnék tenni: olyan lencséje legyen, mint a sportszemüvegemnek, ami nem párásodik. Tiszta ciki, ha a suliban felveszem a maszkot a folyosón, akkor konkrétan nem látok kettőig se. Nekem az is jó, ha párásodás elleni spray-t kapok hozzá, csak a pára tűnjön el.

2– Tudod, hogy hokizom, de síelni is imádok. Először is, léci intézd el, hogy legyen síszezon! De legalábbis tavasz elejéig szüntesd meg a járványt, hogy még tudjak párat csúszni. Ha pedig ezt megteszed, akkor kérek szépen egy olyan síszemüveget, ami alá befér a dioptriás is. Már alig várom a magabiztos lesiklásokat a hegyről! Idén ki akarom próbálni a snowboardozást is, szóval nagyon kéne az a síszemüveg. Már utánaolvastam a neten, és lehet kapni olyat, ami nem nyomja és nem karcolja össze a szemüvegemet, ezért kérlek körültekintően válassz! 😉

3 – A szemüvegem lencséje állítólag véd az UV sugarak ellen is, de attól még folyamatosan hunyorgok a napsütésben, és az utálom. Régebben ilyenkor feltettem a napszemüvegem, amit most is megtehetek, de akkor meg nem látok rendesen. Úgyhogy, arra kérlek angyal, hogy erre is találjunk ki valamit! A pótszemüvegem például lehetne olyan, amire fel tudok pattintani egy napszemüveg előtétet is. De van egy osztálytársam, akinek fényresötétedő lencséje van. Télen-nyáron ezt hordja, ez eléggé kényelmes megoldásnak tűnik. Lehetne nekem is egy ilyen. Mit gondolsz?

4- Ezen kívül hozzál nekem még szemüvegtokokat és törlőkendőket, mert az elmúlt hónapban kettőt hagytam el, és anyámék elég zabosak miatta. Állati szerencsém, hogy a szemüvegem nem volt benne. 

Ha túl sokat kérek, akkor egyeztess a húsvéti nyúllal, lehet, hogy pár tételt átvállal. De lehetőség szerint ne a síszemüveget passzold le! 😉

Dani

 

Az OPTIKAKERESŐ segítségével megtalálhatja az önhöz legközelebbi optikai szaküzletet! Ne bízza a véletlenre a szakember kiválasztását, használja megbízható keresőnket!

 
 
Addig is kövesd Facebook oldalunkat frissülő tartalmainkért! 
 
 
Tudj meg rólunk többet Youtube csatornánkon: http://bit.ly/SzeretemASzemem_YouTube